Новости

Следејки ги новите правци во графичката индустрија и барањето на фармацевските компании за воведување на браилово писмо на амблажата за лекови, воведовме универзално браилово писмо за сите типови на фармацевски кутии.

 

Монтажа на браилово писмо

 

горе